USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку відкрили центр сучасних швейних технологій та дизайну

2 Березня 2017 19:58
У Луцькому центрі професійно-технічної освіти з’явився навчально-практичний центр сучасних швейних технологій, повідомляє Волинська регіональна дирекція НТУ.

Участь у відкритті центру взяли представник Міністерства освіти і науки України Олена Хоменко, заступник голови Волинської ОДА Світлана Мишковець та представники швейних підприємств Волині.

Під час виступів гості акцентували увагу на можливості новоствореного центру здійснювати підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації спеціалістів швейної галузі регіону за сучасними виробничими технологіями. Також навчальний заклад матиме змогу розширювати соціальне партнерство та міжнародне співробітництво.

У рамках відкриття закладу відбулася презентація Луцького центру ПТО. Учні та майстри виробничого навчання продемонстрували роботу швейного та обладнання для волого-теплової обробки. Працівники навчально-практичного центру презентували в свою чергу програму САПР (система автоматизованого проектування і розрахунку - ред.).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Капець Показати IP 2 Березня 2017 23:35
Вже дуже скоро ми будемо всім містом святкувати ремонт крана сантехніком з перерізанням лєнточки міністром, представником ОДА, міськради, іншиими чиновниками або вкручування лампочки електриком. А нічого що влада для того і працює щоб робити такі речі які описані в цій статті? Це має бути їх постійна робота, це норма. Але якщо такі центри так голосно відкриваються, то здається що в інший час чиновники абсолютно нічого не роблять. Щось колись таки зміниться?
Я Показати IP 3 Березня 2017 08:04
Вчасно і доречно є це відкриття!! Молодці!
Лучанка Показати IP 3 Березня 2017 10:49
В час, коли в системі української освіти профтехосвіту поступово "забувають" , відкриття професійного центру є гарною новиною. і про це необхідно "голосно повідомляти" , бо майбутнє не за приватними вузами, а сильною професійною школою!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus