USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку водій рейсового автобуса, який збив дівчину на переході, відбувся умовним

3 Червня 2019 15:58
Водій рейсового автобуса Луцьк-Городище, який збив дівчину на пішохідному переході на вулиці Конякіна, отримав умовне покарання терміном на один рік.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 5 травня обвинувачений, керуючи автобусом марки «ПАЗ 3205», рухався за маршрутом Луцьк-Городище на вулиці Конякіна, в крайній правій смузі руху в напрямку вулиці Карпенка Карого зі швидкістю 56,2 км/год.

Так, під'їжджаючи до нерегульованого пішохідного переходу, який розташовується поблизу будинку №24 вулиці Конякіна, водій не надав дорогу пішоходу, яка здійснювала перехід проїзної частини зліва на право відносно руху транспортного засобу, та здійснив наїзд на неї.

Внаслідок ДТП дівчина отримала численні травми, зокрема відкритої черепно-мозкової травми у вигляді перелому скроневої кістки.

Відзначимо, що водій свою вину визнав повністю, зазначивши, що повністю відшкодував витрати на лікування. Натомість потерпіла наголосила, що моральних та матеріальних претензій до обвинуваченого не має та просила суду суворо його не карати.

Суд визнав водія автобуса винним та призначив йому покарання у виді трьох років позбавлення волі без позбавлення права керування транспортними засобами, змінивши його на один рік умовного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Червня 2019 20:34
Як вони в тому ПАЗіку, спідометр якого зламався за прохідною заводу, вичислили швидкість 56,2км/год? менше з тим... Профукав дорожню ситуацію, визнав вину, компенсував витрати, отримав умовно. А от чого умовно отримують всякі міг*си, п*дуки, п'яні працівники органів, нинішні і колишні?
Олександр до Анонім Показати IP 4 Червня 2019 15:25
Просто водій нажаль - це низька ланка суспільства проти вище сказаних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus