USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку водій в'їхав у дерево

20 Жовтня 2016 19:11
Водій не впорався з керуванням та в’їхав у дерево у Луцьку, - повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Близько 17 години інспектор патрульної поліції помітив на вулиці Ветеранів "Мерседес", який на великій швидкості збив огорожу та в’їхав в дерево. Водій старшого віку, очевидно, не впорався з керуванням.

Зупинившись, він вийшов з автомобіля, мав шоковий стан, патрульний підтримував його. На місце полісмен викликав швидку, яка госпіталізувала водія з тілесними ушкодженнями.

Передня частина транспортного засобу та лобове скло розбиті, водій був не пристебнутий ременем безпеки.

На місці працюють слідчі, патрульні охороняють громадський порядок.

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області, медики діагностували у чоловіка закритий перелом лівої ключиці.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Водій до журналістів Показати IP 20 Жовтня 2016 19:40
Нарешті журналісти почали писати про факт непристебнення (або пристебнення) водіїв та пасажирів-учасників ДТП.Може кількість водіїв і пасажирів почнуть більше думати за своє життя і пристібатися пасками безпеки!
Fisherman до Водій до журналістів Показати IP 20 Жовтня 2016 21:27
От не треба так однозначно - особисто знаю 2-х людей, що вижили у ДТП через те, що були непристібнуті (водій і пасажир спереду, ДТП різні, обидва не є винуватцями та вилетіли через лобове скло в траву - водій, і на капот зустрічного дебіла нетверезого - пасажир, водій тоді пристебнутий, і зламав ребра, от тутуне фак, що об кермо було б легше...), і 1-го, котрий був би без подряпини в тій ситуації, але зламав 2 ребра ременем + забій черевної порожнини (причому на грунтовці. а не на трасі, наїхав по дорозі на риболовлю на арматурину товщиною 2-3 см з характерним кільцем на кінці навареним, залишену аолкоголічними пастухами, півметра в землі, півметра ззовні, висока трава, її не видно було, сам тоді був на задньому сидінні - лише м'язи на руці потягнув трошки - підголовники високі і не тверді були). Так що ті ремені, особливо "совдепівського" зразка, додатково травмують зачасту, і аж ніяк не є гарантією якоїсь безпеки приїзді по місту на швидкості 40-50 км/год. При великій швидкості - так, може врятувати, з спеціальною м'якою "накладкою", а може і вбити. Так як і подушка безпеки - може врятувати, а може і струс мозку, запізно розкрившись, зробити... А взагалі краще НЕ порушувати ПДР, бо не лише вони, а будь-яка техніка безпеки писана кров'ю.
лучанин Показати IP 20 Жовтня 2016 20:14
тормоза придумали трусы... )))
неEXPERT Показати IP 20 Жовтня 2016 20:14
Поряд школа. Як застерігати дітей які походять по тротуару? Можливо ямковість на проїзджій частині буде спонукати водіїв їхати повільніше?
Просто мама Показати IP 20 Жовтня 2016 20:59
Там якраз зупинка маршрутна. З садочка діток водять. Добре, що ніхто не постраждав. Вже не раз там стовпи збивали. Поставили металевий паркан , і той це авто знесло.
1234 Показати IP 20 Жовтня 2016 21:39
Причому тут пристебнутий чи ні , поруч школа пішохідні переходи на повороті і перед ними немає лежачих поліцейських щоб хоч якось убезпечити дітей при переході дороги адже машини в цьому місці незважаючи на крутий поворот літають як скажені( хто хоч раз там переходив дорогу мене зрозуміє)
1234 Показати IP 20 Жовтня 2016 21:42
Це вже як теба було летіти щоб в'їхати в дерево за 5 метрів від дороги ....
Іріс Показати IP 20 Жовтня 2016 22:31
Я бачила того " шокованого" Ледь виліз з машини. Пьянючий в г..но . Люди, коли ви розпочнете називати речі своїми іменами? Яке старшого віку?!!! Це відома людина Луцьку. Ви , патрульні чи журналісти перестаньте покривати. !!!! Коли ви одумаєтесь?!!!
О Показати IP 20 Жовтня 2016 22:47
Хабарник ще той
Лучанин2 Показати IP 20 Жовтня 2016 22:59
Мені також розказали очевидці, і я їм вірю, що водій був в "шоці", а саме п'яний в г*вно, ледь виліз з машини, а назад сісти не міг, вдарився головою. Дійсно не треба прикривати, особливо в такі часи. Єдиний плюс водія, це те, що не збив пішоходів, вивернув в огорожу.
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 23:05
Це не Петра депутата Мерс цей що лівою горілкою торгує
Знаючий Показати IP 20 Жовтня 2016 23:11
Тим мерсом жінка їздить він зараз на Віто їздить ас1111% магнат лівого алкоголю
911 Показати IP 21 Жовтня 2016 15:18
як би цей йолоп по іншому не можу сказати їхав зі швидкістью до 50км на годину як у європі то такого б не було ніколи і ні дочого тут інші причини. При швидкості до 50км неможливо було довести себе та всіх на те що ми бачимо. Йолопу йолопнина смерть дурнів війна відстрілює а йолопів на дорозі має сама дорога відібрати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus