USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

У Луцьку встановлять чергові термінали для поповнення е-квитків

20 Січня 2021 11:27
Нові термінали для поповнення електронних квитків розмістять, зокрема, на зупинці «Міська лікарня». Згодом заплановано розмістити термінали в місцях, котрі запропонують самі лучани.

Про це йшлося 20 січня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як розповів керівник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов, оператором електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ» встановлено 42 стаціонарних термінали для продажу та поповнення електронних квитків. Вони розташовані в будівлях закладів торгівлі, департаменті соціальної політики, ЦНАПі, приміщенні оператора.

Зараз же членам виконкому було запропоновано погодити місця розташування вуличних терміналів на зупинці громадського транспорту «Міська лікарня» (проспект Відродження, 13).

Члени виконкому підтримали проєкт рішення.

Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив, що лучани, особливо в період карантину, коли більшість закладів не працюють, нарікають на недостатню кількість місць, де можна поповнити електронний квиток.

«Необхідно пропрацювати це питання з компанією «СІТІ КАРД СИСТЕМ», проаналізувати звернення лучан, їхні скарги і місця, де є найбільше скарг, пропрацювати з ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ», аби воно встановило нові термінали, аби людям було зручно поповнювати ці картки», – сказав Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Луцьк Показати IP 20 Січня 2021 12:33
Карткою користується третя частина пасажирів.У неділю 17 січня на маршруті №31 водій на зупинці біля Слона виключив мотор ,щоб пасажири не змогли користуватись карткою і брав плату за проізд грішми.На запитання чому не працює валідатор вухом не повів.Людей було в маршрутці більше ,ніж оселедця в бочці.По маршруту від Слона до ГрандВолині від сили 5 чоловік розрахувалось карткою
Клава Показати IP 20 Січня 2021 13:17
Іду я маршруткою від Проміня до літака на Молоді - рахую скільки людей розраховується готівкою ... Япона мама !!! 24 людини зайшло в автобус, з них 16 платили гроші ... Кому потрібні тоді ці картки, немає контролю ...
К.лучанин до Клава Показати IP 20 Січня 2021 13:36
Чого паришся ? Оплата повинна бути карткою і грошима! НЕхай термінали поставлять в різних районах Луцька. На Львівській приміром терміналу немає! Його можна ж поставити в Нашому Краї ( СПАР) чи в АТБ , там людей завжди багато. Чого я маю пертись в центр Луцьк щоб кинути гроші на картку? Сервіс повинен бути , тоді карткою більше будуть платити. А то проблеми створюють для людей і штрафами лякають. Може не лякати треба, а створити людям зручності!
Марія Скс до К.лучанин Показати IP 22 Січня 2021 12:42
Придбати та поповнити електронний квиток можна у терміналах самообслуговування.Переглянути розташування https://citycard.net/map/
Хах до Клава Показати IP 20 Січня 2021 13:56
А тут і вівці цілі, і вовки ситі. ДумайТе.
Лучанин Показати IP 20 Січня 2021 14:47
Пропоную: в тролейбусах та автобусах - буде вигідно всім пасажирам, без винятку (хіба що буде не вигідно тим хто не їздить громадським транспортом).
Віктор! Показати IP 4 Липня 2021 12:32
Так само немає терміналу на "Вишкові"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus