USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку вилучили 2 тонни спирту, з якого мали виготовляти фальсифікат

18 Листопада 2020 10:58
У Луцьку вилучили 2 тонни спирту, з якого мали виготовляти фальсифіковані алкогольні напої та реалізувати їх на території області.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Правоохоронці, отримавши інформацію про можливе незаконне транспортування підакцизних товарів, у взаємодії з працівниками управління патрульної поліції у Луцьку зупинили та обстежили авто Mersedes-Benz.

Під час проведених заходів з’ясували, що майже 2 тонни рідини з характерним запахом спирту транспортувалося без оформлених належним чином документів.

Відповідно до попередньо встановленої інформації, вилучений спирт призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв, що в подальшому мали бути реалізовані через роздрібну торгівельну мережу на території області.

Відтак, спирт та транспортний засіб, яким здійснювалося транспортування підакцизних товарів, вилучили. Орієнтовна вартість вилученого майна становить 700 тисяч гривень.

Наразі вирішують питання про складання адмінпротоколу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus