USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з 9 поверху випала жінка, вона померла в лікарні. Подробиці трагедії

27 Січня 2022 15:41
У Луцьку на вулиці Сагайдачного в дев’ятого поверху випала жінка. Як стало відомо, інцидент стався близько 12 години 27 січня.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як повідомив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, постраждалу з важкими травмами доставили в лікарню.

У поліції згодом повідомили, що постраждала померла в лікарні. На місці події наразі працює слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські з’ясовують усі обставини трагедії.

Як стало відомо 12 каналу, жінка жила із сином, який пів року тому повернувся з армії. В останні роки мала психічні розлади, лікувалася. Саме сьогодні у неї були медики, які призначили нові ліки.

Матір цієї жінки була якраз у доньки і саме вийшла в аптеку, а син лишився вдома. Він відлучився на кухню зробити чай, а коли через 5 хвилин повернувся – побачив відчинені двері на балкон. Виглянув у вікно – матір уже лежала на землі.

Відео з місця трагедії оприлюднили у Телеграм-каналі 4Lutsk.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus