USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з-поміж 13 красунь обрали «Міс Волині». Фото

23 Квітня 2017 18:14
13 красунь Волині змагалися за корону. Різниця між переможницею та віце-міс склала лише один бал.

Конкурс відбувся вчора, 22 квітня, у лаунж-барі «Bengal» у Луцьку. Організатором конкурсу було «MZM Models», повідомляє Волинь.інфо.

Оцінювали красу та майстерність дівчат журі у такому складі: головний редактор «Вісник+Ко» Євген Хотимчук,телеведуча Наталка Войтович, головний редактор журналу «People» Олена Бекеша, ведучий агенції святкових подій «Be Happy» Володимир Матіюк, власник лаунж-бару «Bengal» Юрій Третяков.

Музичний настрій створював гурт «Пластилін».


Також на конкурс краси завітали маленькі зірки дитячої групи Модельної школи Марини Занюк. Демонстрували сукні від магазину «Зірочка».


За корону «Міс Волинь 2017» змагалося 13 красунь, яких попередньо обрали на кастингу.

Ведучий вечора Михайло Кузьмич розповів про кожну із красунь – більшість із них мріють займатися благодійністю, особливо хочуть допомагати бездомним тваринам.


№ 1 Анна Портечко, 16 років, м. Луцьк

Навчається в школі, але одночасно займається моделінгом, обожнює все, що з ним пов’язане. Мріє працювати в столицях моди із найкращими дизайнерами та фотографами, а згодом відкрити свій фонд допомоги для хворих діток. Її девіз: «Ніколи не зупинятися на розпочатому, адже за будь-якими труднощами може бути перемога!».


№ 2 Людмила Ковальчук, 20 років, с. Прилісне, Маневицький район

Навчається на юридичному факультеті СНУ імені Лесі Українки. Девіз – «Зроби перший крок і зрозумієш, що все не так страшно». Мріє стати відомою та допомагати дітям-сиротам та людям похилого віку. Любить подорожувати і відкривати для себе щось нове. Мріє побувати в столиці шопінгу – Мілані. Захоплення – альфагравіті.


№ 3 Вікторія Іжевська, 20 років, м. Горохів

Цікавиться світом моди та займається моделінгом другий рік. Мріє співпрацювати з найкращими та найвідомішими світовими брендами. Також відвідує тренажерний зал, де «відпочиває від людської метушні». Любить подорожувати та відкривати для себе щось нове. Переконана, що головна перемога – це перемога над самою собою. У майбутньому хоче створити свій унікальний благодійний проект, щоб допомагати дітям-сиротам.


№ 4 Ніка Коробко, 17 років, м. Луцьк

Навчається на вчителя початкових класів у Луцькому педагогічному коледжі, адже дуже любить дітей і завжди може знайти спільну мову з ними. Ніка впевнена, що краса врятує світ, а оскільки жіноцтво – це уособлення краси, то жінки повинні бути достатньо сильними, щоб зуміти захистити себе. Саме через це дівчина займається у спортивному клубі козацьких бойових мистецтв «Герць»: володіє холодною козацькою зброєю, а також елементами козацького характерництва. Девіз – «Жодна велика перемога неможлива, якщо їй не передує мала перемога над самим собою».


№ 5 Оксана Яіцька, 21 рік, родом із с. Лиман Харківської області

Працює у компанії «Нестле Україна» інженером із охорони праці. У дитинстві займалася гімнастикою, у студентські роки – арм-рестлінгом. Любить тварин, а саме – котів та коней. Обожнює фотомистецтво, як фотограф, так і модель. У майбутньому планує створити свій притулок для бездомних тварин та заохочувати всіх небайдужих допомагати покинутим та безпритульним тваринам.


№ 6 Вікторія Посполітак, 17 років, м. Луцьк

Навчається в 11 класі. Після школи планує навчатися на психолога, адже хоче допомагати людям у вирішенні їхніх проблем. Любить займатися спортом та фотографувати пейзажі, а також у вільний час вишивати бісером. Але найбільше любить тварин і хоче, щоб кожна собачка чи котик мали домівку та завжди були нагодованими. Тому в планах дівчини – допомога безпритульним тваринам. У конкурсі краси бере участь вперше. Наважилася на такий крок, аби відкрити для себе щось нове, отримати гарні враження та нові знайомства.


№ 7 Діана Кондратюк, 14 років, м. Луцьк

Хобі – вокал. Любить слухати музику, подорожувати. Мріє здійснити навколосвітню подорож. Небайдужа до тварин, щоб погодувати їх та приділити хоч трішки людської уваги. Ще з дитинства мріє, щоб її професія була пов’язана з модельним бізнесом. Планує створити свій бренд одягу та у першій колекції надати увагу екоодягу.


№ 8 Анна Лопатецька, 15 років, м. Луцьк

Школярка. Усі знають її, як веселу та енергійну. Друзі називають душею компанії. Втім життя для Анни не тільки відпочинок. Мріє про кар’єру юриста. Також має бажання багато подорожувати.


№ 9 Вікторія Стрисік, 16 років, с. Княгининок

Навчається в 11 класі, тому майже весь час витрачає на підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання, але знаходить вільний час, щоб прийти на заняття у модельне агентство Марини Занюк. Займається там недавно, але це заняття вже зайняло чільне місце у її серці. Дівчині подобається брати участь у різних показах та фотосесіях, щоразу відкриває для себе нові образи. «MZM Models» допомагає Вікторії позбутися численних комплексів та вчить, як правильно володіти своїми емоціями та тілом.


№ 10 Дарина Забокрицька, 16 років, м. Луцьк

Обожнює інтелектуальні ігри, саме тому вже 8 років займається шахами та шашками. Дарина стверджує, що вона професійна модель:

«Дякуючи цьому я можу займатися тим, що мені подобається: подорожувати, спілкуватися з людьми, дізнаватися про нові традиції, знайомитися із новими людьми. Для мене важливо завжди вчитися чомусь новому, адже я вважаю, що самовдосконалення – одне із найважливіших якостей людини», – розповіла Дарина.


№ 11 Катерина Лисиця, 15 років, м. Нововолинськ


Навчається у школі, але водночас займається моделінгом. На думку дівчини, як казала Коко Шанель, «Щоб бути незамінною, потрібно весь час змінюватися», тому вона не стоїть на місці і має різнобічні інтереси. Натхнення черпає від занять східними танцями. Також мріє працювати у столицях моди та краси із найвидатнішими дизайнерами та фотографами світу. Хотіла б стати візажистом й дарувати людям красу. З часом планує відкрити притулок для тварин. Її девіз співзвучний зі словами іспанського письменника Мігеля де Сервантеса Сааведри «Гріх, якщо жінка виглядає гірше, ніж вона могла б виглядати».


№ 12 Катерина Раздимахо, 14 років, м. Луцьк

Весела, життєрадісна та енергійна. Має твердий, впевнений характер, цілеспрямована та рішуча. Захоплюється спортом, аеробікою, плаванням. Адже активний спосіб життя впливає, як на здоров’я, так і на зовнішній вигляд. Мріє про кар’єру дизайнера одягу, бо лише улюблена справа приносить задоволення. Вірить, що її наполегливість допоможе досягти успіху. Працює над вдосконаленням своєї зовнішності, вивчає англійську мову, аби спілкуватися з цікавими людьми, як в Україні, так і за її межами. Життєве кредо – «Аби чогось досягнути, треба докласти максимум зусиль».


№ 13 Анна Брик, 18 років, с. Волиця Іваничівський район

Навчається у Луцькому базовому медичному коледжі. Любить рятувати людські життя. Також займається спортом – дзюдо та легкою атлетикою. Подорожує, займається малюванням. У майбутньому в планах Анни – благодійні проекти та розробка власної колекції суконь з тематикою здорового способу життя.


У першому конкурсі дівчата продефілювали в одязі від бренду «Kuma».


Згодом вийшли у купальниках.


Під час третього, фінального, конкурсу, дівчата дефілювали у вечірніх сукнях від волинської модельєра-дизайнера Анни Дідух.


Після боротьби «Міс Волині 2017» стала Людмила Ковальчук.


Із різницею всього в один бал здобула титул «Віце-міс Волині 2017» Оксана Яіцька.


«Міс глядацьких симпатій» стала Дарина Забокрицька.


Фото і текст – Мар’яна МЕТЕЛЬСЬКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 24 Квітня 2017 01:18
Цирк та й годі.. Страшок із Харкова отримав титул міс Волині.. то пипець ((( Зразу видно куплені конкурси. Як на мене досить симпатична дівчинка з Маяків (Княгининок)
Надя Показати IP 24 Квітня 2017 11:44
Я спочатку глянула на дівчат, о вроді гарні! Але коли побачила що їм від 14 років я в легкому шоці! На свій юний вік вони виглядають як їм до 30 доходить! Куди котиться світ? І як тільки який небудь конкурс краси всі відразу дітям сиротам хочуть помагати, а насправді просто слова!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus