USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку жінка проїхала залізничний переїзд на «червоне» і залишилась без водійського посвідчення

16 Листопада 2020 11:26
Вчора опівдні на вулиці Задворецькій луцькі патрульні помітили, як особа, яка керує автомобілем Skoda Octavia, грубо порушує правила дорожнього руху, а саме: рухається через залізничний переїзд при увімкненому забороненому сигналові світлофора.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Патрульні зупинили автомобіль. За кермом перебувала 38-жінка, яка пояснила поліцейським, що просто не помітила заборонений сигнал.

Патрульні на кермувальницю склали протокол про адміністративне правопорушенян за ч. 2 ст. 123 (В’їзд на залізничний переїзд у випадку, коли рух через переїзд заборонений) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Санкція статті передбачає накладення штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого або адміністративний арешт на строк від семи до десяти діб з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого.

Остаточне рішення по цій справі прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пані Показати IP 16 Листопада 2020 13:31
Та ті поліцейські геть якісь ненормальні ! Ну, як я могла бачити червоне світло на світлофорі, коли я в той час поправляла зачіску в дзеркалі, малювала губи, набирала СМС до свого масажиста, зашнуровувала черевики, відкорковувала мінералку і шукала під сидінням ковпачок від помади ! Я вже не кажу, шо якийсь мужик на Мерсі на мене звернув увагу, я у відповідь кокетливо мусила усміхнутись, шоби не подумав, шо мене вже чоловіки не цікавлять і то я вже не кажу про те, шо ше треба було поворот включити і духами надушитись ! А вони совість зовсім загубили - про якесь червоне світло торочать. Мені би ваші клопоти !
Бодька Показати IP 16 Листопада 2020 21:31
Ні ,там з поворота дійсно трохи не видно! Хто мало їздить той може прошляпити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus