USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку легковик зіткнувся з маршруткою №23

7 Квітня 2017 10:39
Аварія за участю маршрутного таксі, в якому перебували пасажири, відбулася в Луцьку, повідомляє ВолиньPost.

ДТП трапилася сьогодні, 7 квітня, між 9 та 10 годинами на вулиці Задворецькій.

Не розминулися маршрутка та авто Daewoo Lanos. Легковик рухався вулицею Задворецькою в напрямку Київського майдану. Маршрутка, свою чергою, їхала від Київського майдану в напрямку вулиці Карпенка-Карого.

За словами патрульних поліцейських, які працювали на місці події, причиною аварії, ймовірно, стала неуважність водія легковика.

Транспортні засоби отримали механічні ушкодження. За інформацією свідків, одного з пасажирів маршрутки забрала «швидка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 7 Квітня 2017 19:57
Наслідки підняття цін? Я маю на увазі пасажира, якого забрала швидка. Звичайно, можливо водій маршрутки і не винен в аварії, але є прямий факт - в людини проблеми зі здоров'ям через проїзд в маршрутному таксі. М'які зручні сидіння, всі пасажири сиділи? Да навряд чи забрали сидячого пасажира. Але так як більшість маси мовчить і платить, то можливо цього і заслуговують? А те що паморок переплутав правосторонній рух з лівостороннім, це вже інше питання. До речі, сьогодні дуже багато аварій, мабуть природа за щось мстить.
капельницький Показати IP 7 Квітня 2017 21:59
так то ж катлєта. не в смислі страва, а в смислі тому, що джентльмен з білого деу-ануса відкликається на кличку катлєта. то йому природа мстить за то шо метадоном з тропікамідом колеться і за кермо сідає. воно трохи тяжко їхати в стані напівнаркозу. шкода що падло не вбилося, бо якась така поїздка закінчиться трагічно для когось ще. і шо? і цього разу права не заберуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus