USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку зловили чоловіка з наркотиками, коли він переходив дорогу в невстановленому місці

20 Квітня 2023 18:06
У Луцьку на вулиці Конякіна поліцейські зупинили чоловіка за порушення ПДР, а виявили у нього, ймовірно, наркотичні речовини.

Про це інформує патрульна поліція Волині.

Екіпаж патрульних обстежував вулиці міста. Інспектори помітили чоловіка, який швидко перебігав дорогу у невстановленому місці, тому зупинили його.

Коли охоронці порядку почали спілкуватися з порушником, той був знервований та казав, що дуже поспішає. Така поведінка здалася поліцейським підозрілою, тож вони вирішили провести щодо громадянина поверхневу перевірку.

У сумці патрульні виявили пластиковий контейнер, в якому містилася невідома речовина білого кольору, що зовні була схожа на наркотичну.

На чоловіка інспектори винесли постанову за ст.127 (Порушення правил дорожнього руху пішоходами) КУпАП. А оскільки за зберігання наркотичних речових передбачена кримінальна відповідальність, на місце події викликали слідчо-оперативну групу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лінивець Показати IP 20 Квітня 2023 19:16
Висновок: наркоторговцям треба переходити дорогу лише у встановлених місцях дотримуючись правил дорожнього руху)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus