USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку знайшли підлітка, який учора не повернувся від репетитора

16 Грудня 2022 10:54
У Луцьку поліцейські розшукали неповнолітнього Єгора Климчука, який зник учора ввечері дорогою від репетитора.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

На пошуки підлітка були спрямовані усі необхідні сили та засоби поліції. Вже за кілька годин після звернення оперативники знайшли його на одній із вулиць Луцька.

З хлопцем все гаразд, він живий та здоровий, ніяких протиправних дій стосовно нього не скоєно. Наразі з Єгором спілкуються поліцейські.

Нагадаємо, повідомлення про зникнення підлітка надійшло поліцейським сьогодні вранці. Учора приблизно о 19:00 Єгор вийшов від репетитора на вулиці Винниченка, але додому не повернувся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 16 Грудня 2022 11:30
Гівнюк малий. Нема чого зараз поліції робити, як витрачати час і сили на таких безвідповідальних гівнюків(((
Тютя до Анонім Показати IP 16 Грудня 2022 12:37
Робити висновки не знаючи обставин - признак тупості. А може в нього батьки тирани, через 5 хв після занять не вийшов на зв'язок і підняли паніку, спецназ, гелікоптер.
Анонім до Тютя Показати IP 16 Грудня 2022 17:13
Признак тупості - сучасний тренд поставити «діток»(«дітки»це з пелюшок і років так до 25, а в декого й до пенсії)на п’єдестал дмухати в їм дупи і бити поклони, замісь того щоб навчити елементарних правил поведінки, відповідальності і за себе і за оточуючих . Але ж якісь правила і обов’язки - це зараз терор і тиранія.А в результаті мягкотілі егоїстичні безвідповідальні тюхтії, що від будь-якою проблеми пускають соплі.
Інна Показати IP 17 Грудня 2022 00:02
Це дуже хороша дитина. І прекрасні батьки. А гівнюк це ви, що таке пише не розібравшись.
Анонім до Інна Показати IP 17 Грудня 2022 23:42
Так поділіться інформацією, якщо знаєте, що там аж таке страшне . сталось, щоб можна було розібратись. Чого ж так втаємничено все? А з того що написано - так гівнюк натуральний, що поставив на вуха все місто. Хороші діти хороших батьків не шляються хз де, що вся міська поліція мусить їх шукати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus