USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцьких дворах демонтують незаконні обмежувачі руху

16 Травня 2018 21:42
Автомобільні шини та бетонні клумби, що перешкоджають проїзду автомобілів швидкої допомоги та пожежної і прибиральної техніки, вирішили демонтувати відповідно до рішення виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 16 травня.

Наразі на проїжджих частинах території Луцька знаходиться значна кількість обмежувачів руху. Такі конструкції здебільшого встановлені без відповідних дозвільних документів.

До департаменту муніципальної варти надійшли скарги щодо об’єктів, які перешкоджають вільному руху транспорту на територіях загального користування.

Відповідно пункту 2.5.5.1.8. Правил благоустрою міста Луцька від 29.07.2009 № 44/2, забороняється залишати транспортні та інші самохідні засоби, машини і механізми на внутрішньоквартальних проїздах або переобладнувати проїзди у спосіб, що заважає проїзду спеціальних машин швидкої допомоги, пожежної, прибиральної та аварійної техніки, а також влаштовувати постійні стоянки службового, приватного, вантажного і пасажирського транспорту на прибудинкових територіях, прилеглих територіях до гаражів, автостоянок тощо.

Планують, що реалізація рішення сприятиме відновленню порушеного благоустрою на території міста.

Отже, демонтують автомобільні шини на вулиці Гордіюк, 35 та бетонні клумби на проспекті Соборності, 38.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus