USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Львові агітатори від Порошенка намагались вибити двері в квартиру

5 Лютого 2019 20:20
Днями у Львові трапився інцидент через агітацію за Порошенка як кандидата в президенти. Мешканцям довелося викликати поліцію.

Про це повідомляє То є Львів з посиланням на допис керівника ЛМГО «Центр «Громадська Ініціатива» Романа Кравця у Facebook.

«Обережно! Агітатори Порошенка вибивають двері!

Хочу застерегти усіх і попередити про методи «роботи» агітаторів від Порошенка.

Думаю, до багатьох уже приходили дівчата-хлопці, які збирають підписи «за вступ у НАТО та ЄС», почитайте «веселу» історію, яка трапилась зі мною сьогодні...

Отже, сьогодні, 2 лютого 2019 р., близько 15.00, до мого помешкання постукала невідома особа. Двері відчинила моя мама, я ж в цей час доглядав свою 2-х річну доньку. Мама покликала мене і сказала, що «там якась дівчинка збирає підписи!». Я вийшов в коридор, молода дівчина простягнула мені якусь папку з листками, сказала, що збирає підписи «за вступ у НАТО і ЄС», та в ультимативній формі запропонувала підписатись, оскільки «весь під’їзд вже підписався, залишились ви!». Хочу зауважити, що ця дівчинка (фото додаю) не представилась, не показала жодного посвідчення і навіть не мала бейджика. Я ж ніколи в житті не підписую нічого, не прочитавши повністю!...
Декілька абзаців «Звернення до народних депутатів» було написано вгорі листка дрібним шрифтом, знизу жирним «Петро Порошенко – ми йдем своїм шляхом». Я взяв і почав читати, оскільки текст в запропонованому мені підписному листі було написано дрібним шрифтом, а у мене поганий зір, то я витягнув мобільний телефон та сфотографував цей текст і особу, що, не представившись, намагалася взнати в мене особисту інформацію включно з номером мобільного телефону. Побачивши, що я фотографую, дівчина раптом почала кричати, що це «конфіденційна інформація», вихопила папку у мене з рук та побігла надвір! І тут починається цирк...

Оскільки живу на 1-му поверсі, я почув, що ця дівчина, яка стояла під під’їздом мого будинку, дзвонить комусь і висловлює погрози у мій бік і просить «приїхати і розібратись!», «щоб він витер фото» і т.д. Дівчинка-агітаторка Порошенка продовжувала ходити туди-сюди під під’їздом, нервово курила очікуючи когось. Через деякий час (приблизно 25 хв.) я помітив, що на авто приїхало 5 високих молодих спортивних хлопців (я так розумію – підмога зі штабу), які одразу зайшли в під’їзд. Вони під дверима моєї квартири почали голосно, матюкаючись, погрожувати мені, вимагали, щоб я відчинив, сильно стукали, а згодом і почали вибивати двері у моє помешкання зі словами «у неї синяк», «відкрий, поговоримо» і т.д. Я двері звісно не відчинив. Також зауважу, що до даної дівчини я навіть не торкався!
Під час того, як мені почали «виносити» двері, я одразу зателефонував на 102 (виклик цей зафіксовано), повідомив, що невідомі особи намагаються потрапити у моє помешкання та викликав поліцію. Ці спортсмени-активісти Порошенка намагались вибити двері і кричали погрози протягом 10-15 хв. Свідками цього, очевидно, були мої сусіди.

Близько 15.45 на мій виклик приїхав наряд поліції (дякую хлопцям за оперативність). Невідомі особи, які намагались потрапити у моє помешкання, в цей час уже втекли!

Опісля я виявив, що вхідні двері до мого помешкання – пошкоджено.

З приводу вищеописаної події мною написано заяву про скоєння правопорушення у відділ поліції. Якщо хтось впізнає особу на фото – прошу повідомити будь-що про неї!

Хочу ще раз всіх застерегти – ось так працюють, не побоюсь цього слова, агітбанди чинного президента! Будьте пильні і двічі подумайте, перш ніж відчиняти двері цим «підписантам»!...
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Порошенко Показати IP 5 Лютого 2019 22:11
Голосуйте правильно! А то прийдемо і до вас....
михаил Показати IP 7 Лютого 2019 09:03
Начался балаган пошли в ход краплённые карты. ПОП себя представил каталой и думает что таким образом он чего то добьётся но чернуха выплывет наружу и придётся ответить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus