USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Маневичах з’явиться вулиця імені Героїв Євромайдану?

3 Лютого 2014 07:00
Громадські активісти запропонували назвати одну з вулиць селища іменем Героїв Євромайдану під час Народного віче у Маневичах сьогодні, 2 лютого.

Як зазначили активісти, у селищі є чимало вулиць, названих іменем людей «червоного» радянського режиму. Тому запропонували одну з них перейменувати. Крім того, зазначили, що Маневичі розбудовуються, і скоро будуть виділяти нові землі під забудову. Як варіант, запропонували одну з вулиць назвати іменем Героїв Євромайдану.

«Це буде гарне свідчення того, що ми – українці. І пам’ятаємо тих людей, які поклали свої життя за Україну», - заявили на вічі.

З відповідним проханням активісти планують звернутись до голови селищної ради чи до районної влади вже наступного дня, тобто, 3 лютого. Зазначимо, що громада підтримала цю ідею.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
до Маневич Показати IP 3 Лютого 2014 10:20
Краще Леніна заваляйте, а потім до вулиць беріться, запроданці.
Me Показати IP 3 Лютого 2014 11:01
Більш нема чим зайнятись бл... Люди, на роботу ідіть!
манівецькім Показати IP 3 Лютого 2014 12:04
у вас там е заклад де тримають людей загнаних туда незаконною на вашу думку владою то підіть і попікетуйте там а потим за мертвого якій дав вам грамоту берітся
овруч Показати IP 3 Лютого 2014 12:13
надо работать , а не с памятниками воевать

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus