USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.63 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Маневицькій громаді попрощалися з Героєм Олександром Мандзюком

5 Жовтня 2022 15:36
5 жовтня у Маневичах в останню путь провели 41-річного захисника Олександра Мандзюка. Земляки зустрічали жалобний кортеж навколішки й зі слізьми в очах.

Про це повідомили в Маневицькій селищній раді.

41-річний захисник помер під час проходження військової служби, виконуючи бойове завдання в районі населеного пункту Огурцівка Куп’янського району Харківської області.

«Страшне горе для сім’ї, громади, держави... Олександр Олександрович служив за контрактом у Збройних силах України з березня 2020 року. Був надійною опорою для коханої дружини, двох своїх синів. На жаль, життя обірвалось… Смерть вірного присязі і відданого Україні патріота є непоправною втратою для Маневицької селищної ради», – ідеться в дописі.

Особливо щемливо зустріли бійця на рідній Маневиччині вчора, а сьогодні провели до місця вічного спочинку рідні, друзі, військовослужбовці, жителі селища, представники влади.

Прощання із військовослужбовцем відбулося спочатку біля рідного дому, а потім у Свято-Воскресенському храмі, де священники звершили заупокійне богослужіння за українським захисником.

Поховали Олександра Мандзюка на місцевому кладовищі з усіма почестями під залпи почесної варти та звуки духового оркестру.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять і шана Воїну!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus