USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У міськраді Володимира-Волинського знайшли «жучок» для прослуховування

27 Березня 2020 16:38
Днями у одному з кабінетів Володимир-Волинської міської ради виявили предмет схожий на жучок для прослуховування.

Інформацію про це підтвердили у Володимир-Волинському відділі поліції, – передає сайт «Княжий Град».

За інформацією достовірного джерела «Княжого Граду» у міськраді, жучок виявили у кабінеті заступника міського голови, керуючої справами виконавчого комітету Ірини Ліщук.

Керуюча справами виконкому у коментарі виданню повідомила, що пов’язує цю «знахідку» із політикою.

Сам пристрій для прихованого звукозапису виявила техпрацівниця міської ради.

«Через протидію поширенню коронавірусу у приміщенні міськради проводять додаткове вологе прибирання та провітрювання. Вчора після обіду прибиральниця побачила жучок, який був під сейфом, а після прибирання впав на підлогу. Я побачила щось подібне на невелику флешку з можливістю увімкнути та вимкнути пристрій », – зазначила Ірина Ліщук.

Відомості про цей факт внесені до Єдиного державного реєстру за статтею 359 Кримінального Кодексу України тобто "Незаконне використання спеціальних технічних засобів негласного отримання інформації".

Якщо поліція виявить тих, хто поставив прослуховування, а суд доведе провину – зловмисників можуть покарати позбавленням волі на строк від семи до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимирянин Показати IP 27 Березня 2020 17:26
От то вже степанівна піариться.Кому вона потрібна.
Нос Показати IP 27 Березня 2020 22:42
Цікаво,поставити звичайну флешку - диктофон,за словами прибиральниці,так вонаж писати скільки буде??? Годин 8 і здохне без підзарядки. Треба було вже мобільний жук поставити хоч шановна. Хто до вас в кабінет ходить?? Ви і техпрацівниця? Або спитати сторожа,чи незапускав він кого вночі. Хоча,я вам невірю.
Мвк Показати IP 28 Березня 2020 14:18
Це зробили ті, хто сидить в сусідньому каьінеті. Хто безперешкодно туди ходить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus