USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У містах Волині створюють осередки ВО «Майдан»

15 Січня 2014 12:44
Ковельсі активісти 13 січня 2014 року створили в Ковелі районний осередок ВО «Майдан», основною метою діяльності якого є повна зміна системи влади задля відновлення конституційних прав і свобод громадян. Про це повідомили у прес-службі Волинської обласної організації ВО «Свобода»

На зборах було обрано Раду Ковельського районного відділення всеукраїнського об'єднання «Майдан», до якої увійшли опозиційні місцеві політики та громадські діячі: Мельник Юрій, Андросюк Володимир, Верчук Ігор, Козуля Лідія, Яцук Віктор, Юхимук Олександр, Пініс Ігор, Броїло Андрій, Калитюк Лариса, Сидорук Василь, Макарусь Олександр, Ткачук Валентина, Кравчук Володимир, Сорока Микола.

Збори доручили місцевим депутатам створити депутатську групу «Майдан» у Ковельській районній раді. Також було вирішено посилити роботу по збору коштів та продуктів харчування для потреб Майдану в місті Київ, та організувати роботу «євронамету» у селах Ковельського району.

«Ми створюємо осередок ВО «Майдан» задля того, щоб координувати і організовувати громаду у боротьбі за гідне життя і визволення з-під режиму «регіональної» тиранії. Дух Майдану має охопити всю Україну. Лише тоді ми зможемо якісно змінити стан справ», - зазначив голова Ковельської районної організації ВО «Свобода» Юрій Мельник.

Напередодні, 12 січня, осередки ВО «Майдан» були утворені у містах Горохів та Рожище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 15 Січня 2014 16:22
Усі ці МАЙДАНИ - це філії "Свободи" та рішучий крок до розділу України
зауваження Показати IP 15 Січня 2014 16:35
Як собака не має що робити, то він.....
Луцький район Показати IP 15 Січня 2014 16:44
І ми створюємо в районі... Знайшли хороше місце на сміттєзвалищі у селі Брище...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus