USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У місті на Волині запрацювала нова твердопаливна котельня

1 Березня 2023 22:48
У Нововолинську запрацювала нова твердопаливна котельня, що стала другою такою котельнею в місті.

Про це інформує Нововолинська міська рада.

Твердопаливні котли встановлені на базі основних газових котелень міста. Тобто при потребі можна замінювати види палива. Опалення на дерев’яній трісці дало змогу не збільшувати тариф для населення.

Будівництво твердопаливних котелень – проєкт, що реалізований коштом КП «Нововолинськ теплокомуненерго», бюджету громади та за підтримки міжнародної організації GIZ.

Котли обладнані спеціальними фільтрами, які поглинають 95-97% пилових часток. Технологія відповідає сучасним українським екологічним стандартам.

Обидві твердопаливні котельні Нововолинська – автоматизовані. «Щепа» подається рухомою підлогою. А керувати системою може один оператор.

Міський голова Борис Карпус подякував усім, хто причетний до реалізації проєкту і наголосив, що в умовах війни важливо дбати про альтернативні джерела теплопостачання, аби тарифи для мешканців залишалися незмінними.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus