USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У мотоцикліста – відкриті переломи, водію – штраф: на Волині судили винуватця ДТП

10 Квітня 2021 17:00
На Волині судили водія Mercedes, який став винуватцем ДТП у Старовижівському районі, допустивши зіткнення з мотоциклом. У результаті аварії мотоцикліст отримав відкриті переломи.

За вироком Старовижівського районного суду Волинської області водій легковика заплатить 3 400 гривень штрафу.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 травня. Водій несправного Mercedes-BenzЕ 220 D рухався вулицею Першотравневою в селі Любохини Старовижівського району. Здійснюючи поворот ліворуч на головну дорогу вулиці Центральна, водій легковика не пропустив транспортні засоби, допустивши зіткнення з мотоциклом Loncin.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій мотоцикла отримав численні травми, зокрема, відкритий вивих правої стопи та відкритий перелом медіальної кісточки правої гомілки зі зміщенням.

Відзначимо, що між обвинуваченим та потерпілим була укладена угода про примирення, яку суд затвердив.

Водію Mercedes суд призначив покарання у виді штрафу 200 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus