USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Нідерландах під колесами авто загинула 22-річна лучанка. Потрібна допомога, щоб перевезти тіло в Україну

29 Листопада 2023 20:37
У суботу, 25 листопада, о 23:30 у Нідерландах на швидкісній автомагістралі поблизу міста Батмен сталася жахлива аварія, в якій загинула 22-річна лучанка Валентина Ковальчук.

Як повідомили її друзі, вона їхала з Польщі до Нідерландів. У автомобілі на польських номерах було троє людей. Валя сиділа біля прочиненого вікна. У неї з рук випав телефон. Дівчина вийшла з автівки, щоб його підняти.

А в Нідерландах так робити категорично заборонено. На трасі, де сталася аварія, після 19-ї години дозволено рух транспорту зі швидкістю 130 км/год. Водії, які їхали назустріч, дівчину просто не побачили в темряві. Її збила одна машина, а ще кілька просто переїхало.

Як пише нідерландське видання Rtlnieuws, розслідування у цій справі вже завершено. Водія автівки, в якій їхала Валентина, спочатку заарештували за підозрою в небезпечному водінні та причетності до смерті дівчини. Але згодом у поліції повідомили, що це був нещасний випадок.
«Не віриться, що цієї світлої, сповненої життя дівчини-запальнички вже немає. Вона завжди вміла радіти малому й створювати довкола себе яскраву атмосферу. І тоді, коли ми навчалися разом у 20-й школі, і коли вона вже була у військовому ліцеї. Спортсменка, енерджайзер, позитивчик. Такою її запам’ятаємо…» – поділилася однокласниця Валентини Катя.

Друзі загиблої Валентини Ковальчук також розповіли, що потрібна чимала сума, аби доправити тіло в Україну.

Тож якщо ви маєте змогу допомогти фінансово, гроші можна переказувати на картку 4149 4993 8004 0806 (Ковальчук Анастасія Андріївна).

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
911 Показати IP 30 Листопада 2023 09:46
а що роблять наші дівчата на протязі війни закордоном. невже у Луцьку так небезпечно. Може хватить вже .
На щиті Показати IP 30 Листопада 2023 12:22
Тіло можна кремувати та запакувати в урну в місцевих поховальних агенціях так буде легше/дешевше перевезти (фінансово та дозволи), перевірено на практиці.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus