USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У новопризначеного начальника Волинської митниці вимагають звіту

2 Грудня 2016 12:15
Великі черги, конфлікти, непрозорість – вчергове цими категоріями характеризують митні пропуски, розташовані на Волині.

Про це стало відомо під час позачергової 9 сесії Волинської обласної ради, яка відбулася 1 грудня.

Депутати Валерій Курстак та Алла Лісова у своєму спільному запиті попросили відзвітуватися щодо ситуації на митних пунктах пропуску «Устилуг» та «Ягодин» представників Депржприкордонслужби, Головного управління Нацполіції в області і нещодавно призначеного очільника Волинської митниці Віктора Кривіцького.

Підставою для такої вимоги стала ситуація на волинських митних пропусках, де постійно велике накопичення автомобілів, чимало водіїв намагаються оминути черги, через що на кордоні відбуваються конфлікти, сварки, а іноді – і бійки.

«Після того як прикордонники зняли КПП з сервісної зони, там був наряд поліції, але його теж зняли. Згодом ситуація загострилась. Водії їдуть поза чергою за відповідну «таксу». Добре, що громадські активісти беруть ініціативу в свої руки, але ми не повинні бути осторонь», - додає Валерій Курстак.

Тому, озвучуючи колективний запит, він попросив заслухати на черговій сесії керівників Волинської митниці, Державної прикордонної служби і Головного управління Нацполіції в області, аби вони окреслили ситуацію і повідомили, що зробили на Волині, аби вирішити складну ситуацію. Депутати підтримали запит колег.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
набридло Показати IP 2 Грудня 2016 15:57
поміняйте на тій митниці всіх інспекторів !!! і прикордонників !!!
ЛУЧАНИН Показати IP 2 Грудня 2016 19:16
НОВИЙ НАЧАЛЬНИК МИТНИЦІ НЕ ДАЕ РОБИТИ ТЕ ЩО РОБИВ ПАЛ В ОДЕСІ ОТ І БІДА ВЖЕ ТРЕБА ЗАСЛУХОВУВАТИ НА СЕСІЇ МОЖЕ ВДАСТСЯ ВПЛИНУТИ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus