USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську облаштовують Алею Героїв

3 Квітня 2015 11:24
У місті кипить робота з облаштування Алеї Героїв. Як попередньо повідомлялось, меморіальну стелу захисникам Вітчизни повинні встановити до Великодня.

Про це повідомляє сайт Нововолинськ.

Рішення перейменувати сквер між пам’ятником Першобудівникам Нововолинська та майданом Незалежності прийняли місцеві депутати на 37 сесії. На це з міського бюджету виділено 150 тис. гривень. На останньому засіданні громадської ради перший заступник міського голови, секретар ради Володимир Рожелюк продемонстрував ескізні напрацювання, зроблені архітектором міста.З двох запропонованих варіантів члени громадської ради обрали менш затратний та простіший у встановленні.

Сьогодні на Алеї Героїв проводять будівельно-монтажні роботи, уже встановлений каркас меморіальної стели, на ній будуть розмішені фото загиблих на Євромайдані та у зоні АТО наших земляків, також інформація про кожного з них.

Основний напис на стелі буде «Слава Україні! Героям слава!» .

Начальник виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк каже, що усі роботи планують завершити до 10 квітня, а трохи пізніше -облаштувати клумби.

Фото: «БУГ»



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 3 Квітня 2015 11:06
Велика сердечна подяка та доземний уклін від мене особисто, від Наталі Семенівни та усіх нововолинців нашому міському голові Віктору Борисовичу Сапожнікову та депутатам міської ради за шляхетну патріотичну добру справу - Алею Героїв!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus