USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську заасфальтували дороги, де ніколи не було твердого покриття

24 Липня 2015 15:47
Деякі вулиці Нововолинська на асфальтне покриття чекали десятки років. Наразі комунальники розпочали, а подекуди продовжили роботи у місті гірників. Загалом же, одинадцять вулиць міста, на яких ніколи раніше не було твердого покриття, заасфальтували, - інформує БУГ.

На вулиці Тупіковій, де раніше була ґрунтова дорога, нині – добрий шмат нового покриття, яким зручно ходити і їздити. Перший заступник міського голови, який опікує комунальну галузь, Володимир Рожелюк розповідає – роботи у дорожників тут було багато. Саме цим шляхом водоканалівці прокладали нову гілку водогону, тож ґрунтівка була повністю перерита.

Асфальтуванням тут займається луцька фірма ДПМК. За тиждень-два підприємство продовжить роботи на цій ділянці. Відтак, на вулиці Залізничній, що бере свій початок від Тупікової, теж з’явиться нове покриття.

Третій рік триває асфальтування на вулиці Гірняцькій. Роботи виконуються ділянками. Загальна протяжність нового покриття – 800 метрів. Дійшли дорожники до вулиці Лісної. На цей рік запланували завершити роботу на сімдесятиметровому відрізку, де вже зробили щебеневу підготовку. Стільки ж часу частинами асфальтують одну із найдовших вулиць Нововолинська, що бере початок від Винниченка, колишня Радянська, а нині – Агатангела Кримського.

Чи не найбільш очікуваним асфальт був на вулиці Некрасова. Дорога тут є своєрідним сполученням 5, 6 та 15-го мікрорайонів з містом. Цим шляхом чимало містян дістаються пішки до центральної частини Нововолинська. Нове покриття тут прокладають вже четвертий рік поспіль. Окрім асфальту з’явилися й новенькі бордюри.

Справа в тім, що мешканцям цього району дошкуляли постійні підтоплення, тож тепер велика вода жителям Некрасова не загрожує. При умові виділенні коштів на черговій сесії обласної ради роботи на цій вулиці завершать. Тож віддалені мікрорайони нарешті будуть з’єднані із центром коротшим шляхом.

Дорожня, Енергетична, Промислова і Будівельна – ці вулиці досі не мали впорядкованого виїзду на трасу Ковель-Жовква. Тепер мешканці цього району мають таку можливість. І хоч відрізок нової дороги тут невеликий, утім, роботи ще не завершені й асфальт продовжуватимуть прокладати.

Новий асфальтований під’їзд тепер є і біля міського сиротинця «Ковчег», що на вулиці Автобусній. Керівництво закладу звернулося з проханням до міського голови посприяти у цьому питанні, адже досі розбита грунтівка тільки створювала клопоту – болотне місиво й брудний паркан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Olha Показати IP 24 Липня 2015 18:03
Проіжджала Червоноград і Нововолинськ.Не порівняти.Червоноград-місто-фантазма.Страшний.А в Нововолинську чистеньно,кущі рівненько підрізані .Охайно.
Штефан, Луцьк Показати IP 24 Липня 2015 20:17
Відійдіть, Олю, від тієї охайності і чистоти на 10 метрів вбік і побачите комунальне фентезі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus