USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У північних і центральних областях України аварійні відключення ввели у повному обсязі

15 Листопада 2022 18:20
НЕК «Укренерго» повідомляє про влучання по об’єктах енергетичної інфраструктури. Найбільше пошкоджених об’єктів наразі у північних та центральних областях, де в повному обсязі введені аварійні відключення.

Про це НЕК «Укренерго» повідомляє у Телеграмі.

«Рашисти знову намагаються вимкнути світло в країні. Під час нової масштабної ракетної атаки пошкоджені об’єкти енергетичної інфраструктури. Атака ще триває, ми не можемо поки що назвати повні масштаби пошкоджень, є «прильоти» в нашу інфраструктуру в усіх регіонах країни, але найбільш складна ситуація в північних і центральних областях», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Масштабна атака РФ по Україні: в ОП та МЗС відреагували на ракетні удари

У компанії наголошують, що через пошкодження у вказаних регіонах вводяться в повному обсязі аварійні відключення всіх категорій споживачів.

Крім того, повідомляється про запровадження спеціальних графіків аварійних відключень у Києві та Київській області.

Як повідомлялося, в Україні спостерігається критична ситуація в електрозабезпеченні через масовані російські удари. За даними заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, найбільше влучань зафіксовано в центрі та на півночі України.

Сьогодні, 15 листопада, Росія здійснює масовану ракетну атаку по Україні.

У Ковельському районі Волинської області ворог поцілив по об’єкту енергетичної інфраструктури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus