USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Польщі - масові заворушення через вбивство юнака в кафе

2 Січня 2017 11:55
На північному сході Польщі в місті Елк почалися масові заворушення через вбивство місцевого жителя в новорічну ніч. Про це повідомляє "Страна" з посиланням на агентство PAP .

Напередодні Нового року, ввечері 31 грудня 21-річний поляк загинув у бійці у арабському кафе Prince Kebab, він отримав дві колоті рани. Як з'ясувала поліція, господарем кафе є місцевий бізнесмен, а керують закладом вихідці з Тунісу, Алжиру і Марокко. Власників кафе затримала поліція в зв'язку з загибеллю молодої людини.

У неділю, 1 січня, біля будівлі Prince Kebab почали збиратися люди, які хотіли висловити протест проти цієї трагедії і запалити свічки в пам'ять про загиблого. У натовпі були занадто агресивні чоловіки, які закидали приміщення камінням, вибили скло, спробували знищити обладнання, що знаходилося всередині і підпалили приміщення.

За даними поліції, в акції брали участь близько 200-300 осіб. Коли на місце прибула поліція, агресивно налаштовані люди почали кидати петарди і каміння в бік правоохоронців, пошкодивши кілька поліцейських автомобілів. Потім розлючений натовп попрямував до другого кафе, що належить тому ж самому підприємцю, яке також спалив.

До вечора неділі, за даними агентства, в зв'язку з заворушеннями були затримані 28 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
мася Показати IP 2 Січня 2017 12:42
Наслідки хвилі емігрантів, які ніколи не приживуться у європейському суспільстві, нехтуючи і плюючи на місцевих. Полякі молодці - згуртовані, методи, звісно, не законні, але по суті - дієві, арабів бажаючих жити в цьому містечку явно поменьшає. Швейцарія в цьому правильна країна - нікого не пускає, тому і спокійно живе. А французи пустили свої колонії - тепер розгул бандитизму зупинити не можуть.
Йопрст Показати IP 2 Січня 2017 13:42
Підтримую.Поляків- і ми так само будем діяти
Волинянин Показати IP 2 Січня 2017 15:33
Українців не любите, то може арабів покохаєте. Давайте їм карти поляка, приймайте в університети....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus