USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Польщі розбився автобус з українськими заробітчанами: 7 осіб загинуло

5 Червня 2014 16:17
Через аварію українського автобуса у Польщі сім осіб загинули і п'ятеро тяжко поранені. Відбулося зіткнення українського мікроавтобуса з автомобілем, який проводив ремонтні роботи на автомагістралі A4 в Опольському воєводстві, інформує УНІАН.

Аварія сталася близько 10 години ранку за місцевим часом, за інформацією місцевих рятувальних служб, внаслідок зіткнення автобус перекинувся і зайнявся.

Як пише Dziennik Zachodni, пасажири - українці, які поверталися із заробітків в Чехії.

Як повідомили УНІАН у Департаменті інформаційної політики Міністерство закордонних справ України, за інформацією Генерального консульства України в Кракові, 5 червня о 10:15 місцевого часу на 254 кілометрі автостради А-4 в районі польського міста Гоголін сталася дорожньо-транспортна пригода за участю українського мікроавтобуса, який зіткнувся з технічним транспортним засобом. За попередньою інформацією, внаслідок ДТП загинуло 7 громадян України, 3 особи дістали поранень різної ступені тяжкості. Їх було доставлено до місцевих лікарень.

На місце аварії терміново виїхав генеральний консул України в Кракові В.Максименко. Обставини ДТП та особи загиблих і постраждалих встановлюються, зазначили в МЗС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
НЕЛУЧАНИН Показати IP 5 Червня 2014 20:08
шкода людей.
Анонім Показати IP 5 Червня 2014 21:33
А як їхнім родичам? Це дуже сумна новина, мої співчуття.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus