USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У Прилісненській громаді матері вручили нагороди сина, який віддав життя за Україну

14 Грудня 2023 16:11
Секретар Прилісненської сільської ради Павло Мельничук та начальник Першого відділу Камінь-Каширського РТЦК та СП підполковник Геннадій Лічман вручили державні відзнаки померлого захисника Олега Давидюка з села Старі Червища його мамі Галині Павлівні та брату Анатолію.

Про це повідомили у громаді.

Героя, який помер унаслідок важких поранень, нагороджено медаллю «Захиснику Вітчизни» відповідно до Указу Президента України від 23 лютого 2023 року та орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) відповідно до Указу Президента України від 18 липня 2023.
Солдат Давидюк Олег Олександрович 1991 року народження став на захист України від російського окупанта 5 березня 2022 року. Був снайпером десантно-штурмової бригади. 4 січня 2023 року отримав поранення в Луганській області. Проходив тривале лікування, на жаль, лікарі не змогли врятувати життя Олегу. Помер захисник 23 квітня 2023 року в одній з лікарень Києва.

На жаль, крім Олега, мама втратила ще одного сина, а нещодавно помер чоловік Олександр.

«Висловлюємо щирі співчуття родині Давидюків. Розділяємо той біль та смуток, який лишився в серці Галини Павлівни. Хай Господь дає сили пережити цю втрату, адже останньою надією, опорою для неї лишився єдиний син Толя, заради якого потрібно жити», – йдеться в повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus