USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У пункті пропуску «Шегині-Медика» на кордоні з Польщею відновили рух

10 Лютого 2024 14:27
Рух вантажних транспортних засобів у пункті пропуску «Шегині-Медика» на кордоні з Польщею відновлено.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

«Рух вантажівок у пункті пропуску «Шегині-Медика» – відновлено. За отриманою від Прикордонної варти Республіки Польща інформацією, сьогодні об 11:30 завершилася акція протесту перед пунктом пропуску «Шегині-Медика», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на вʼїзд в Україну очікують 220 вантажівок.

Читати ще: Блокування станції Ізов. Польські фермери почали перешкоджати залізничним перевезенням агропродукції з України

Оформлення та пропуск транспортних засобів в обох напрямках здійснюється у звичайному режимі.

Польські аграрії 9 лютого розпочали блокування доріг по всій країні, а також пунктів пропуску на польсько-українському кордоні. За словами організаторів страйку з незалежної профспілки фермерів «Солідарність», блокування доріг біля пунктів пропуску триватиме впродовж місяця, до 10 березня.

Станом на ранок суботи у чергах до пунктів пропуску на українсько-польському кордоні, де польські фермери поновили блокування, перебувало близько 1300 вантажівок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus