USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У ресторані, де отруїли Скрипалів, - новий випадок недуги

17 Вересня 2018 00:11
У британському місті Солсбері увечері 16 вересня двох відвідувачів кафе забрали лікарню після того, як їм стало погано.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на британське видання The Independent.

За даними журналістів, у них ті ж симптоми, що в отруєних у березні в Солсбері Сергія і Юлії Скрипаль. Повідомляється також, що двоє отруїлися можуть бути росіянами, але поліція поки не може підтвердити цю інформацію.

Правоохоронці оточили квартал поруч з кафе Prezzo, з якого забрали отруєних. Цей заклад знаходиться всього в сотні метрів від піцерії Zizzi, де стало погано Скрипалям.

Нагадаємо, 5 вересня британська поліція оприлюднила нові резонансні деталі у справі про розслідування отруєння у Солсбері колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії. Зокрема, британська прем’єрка Тереза Мей заявила, що підозрювані у виконанні отруєння Скрипалів Олександр Петров та Руслан Боширов є офіцерами ГРУ Росії.

Вже 12-го числа Путін особисто заявив, що у Росії знайшли підозрюваних у замаху на Скрипалів, а 13 вересня пропагандисти RT опублікували інтерв’ю з людьми, які називають себе Бошировим і Петровим.

Згодом, Bellingcat і The Insider з’ясували, що підозрювані в отруєнні у британському Солсбері екс-агента Сергія Скрипаля та його доньки Юлії – Олександр Петров і Руслан Боширов – справді є працівниками російських спецслужб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 17 Вересня 2018 05:38
кафешка халтурними продуктами народ травить а з цього наглосакси роблять шоу на весь світ
Всезнайко Показати IP 17 Вересня 2018 07:22
Може сальмонельоз?
Лучанка Показати IP 17 Вересня 2018 08:45
Заголовок не відповідає тексту повідомлення

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus