USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Рівному посеред вулиці застрелили бізнесмена. Відео

21 Грудня 2020 22:21
У Рівному поблизу кільця на Льонокомбінаті, неподалік наливайки, сталася стрілянина. Унаслідок інциденту загинула одна людина.

Про це інформує журналістка Вікторія Мамотюк, пише 0362.ua - Сайт міста Рівне.

Місце злочину вже перегородили стрічкою. Видно, що одна людина лежить на землі. Як стало відомо, загиблий – власник наливайки Едуард Патіс.

Інформація стосовно ще двох поранених не підтвердилася.

На місці інциденту лежить рушниця, з якої, ймовірно, і було застрелено чоловіка, повідомляє ITV media group.

У поліції повідомили, що конфлікт між двома чоловіками закінчився стріляниною. Один із них - відомий в місті підприємець загинув на місці внаслідок поранення у груди, повідомляє RIVNE MEDIA.

Видання також зазначає, що в результаті поведених першочергових слідчих дій та розшукових заходів поліцейські за «гарячими» слідами затримали особу, причетну до умисного вбивства. Ним виявився 31-річний житель Рівненського району. В порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України його помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Не рівнянин Показати IP 22 Грудня 2020 09:37
Так Саші Білого там не було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus