USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Росії через санкції зупинилося виробництво ЗРК, – розвідка

18 Квітня 2022 06:13
У Росії зупинилося виробництво зенітно-ракетних комплексів, працівників заводів відправляють у відпустку або на війну.

Ульяновський механічний завод зупинив роботу через відсутність комплектуючих, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

УМЗ – виробник радіолокаційних систем та засобів протиповітряної оборони ближньої та середньої дальності для сухопутних військ ЗС РФ (ЗРК Бук, ЗРК Куб, ЗПРК Тунгуска).

Заводи зупиняють виробництво через використання великої кількості комплектуючих та електронних компонентів у виготовленні продукції військового призначення. Німеччина була постачальником ВПК, однак після повномасштабного вторгнення Росії в Україну – країна відмовилася від зв’язків із окупантом.

Сьогодні керівництво заводу шукає можливість обійти санкції і продовжити поставки через треті країни.

«Робітникам надають вибір: йти в неоплачувану відпустку або підписувати контракт із збройними силами для участі у війні в Україні. Рекомендована посада «оператор-навідник» ЗРК Бук. Запропонована зарплата – 50000 рублів на місяць», – додає пресслужба.

Як ми писали, у США анонсували нові заходи щодо боротьби з ухиленням Росії від санкцій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus