USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Росії сталася пожежа на авіаносці «Адмірал Кузнєцов»

22 Грудня 2022 13:01
У російському Мурманську зайнявся авіанесучий крейсер «Адмірал Кузнєцов», який стоїть на ремонті.

Про це повідомляє Українська правда.

Екстрені служби повідомили, що на крейсері «Адмірал Кузнєцов», що стоїть на ремонтному заводі «Звездочка», сталася пожежа.

Голова Об’єднаної суднобудівної компанії Олексій Рахманов стверджує, що «маленьке займання» сталося під час ремонту. За його словами, збитків та постраждалих немає. Спрацювала пожежна система корабля та вогонь загасили.

Довідково: «Адмірал Кузнєцов» – єдиний корабель Військово-морського флоту Росії, флагман ВМФ і Північного флоту. У 2018 році під час спуску Адмірала Кузнєцова на воду сталася аварія. У 2019 році авіаносець спалахнув у ході ремонтних робіт. Завершення ремонту та передачі до складу Військово-морського флоту РФ планується у 2024 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus