USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Росії уточнили, в яких межах визнають «ЛДНР»

21 Лютого 2022 22:54
Росія визнає так звані «ДНР» та «ЛНР» у межах, які зараз фактично встановлені, питання про ратифікацію договорів про дружбу та співпрацю з псевдореспубліками буде розглянуто Радою Федерації у вівторок.

Про це заявив заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Андрій Клімов в ефірі телеканалу «Росія-24», пише Українська правда з посиланням на ТАСС.

«Йдеться, звісно, про ті території, які перебувають у встановлених сьогодні межах. Решта перебуває за рамками юридичних дій».

Читати ще: В Євросоюзі відреагували на рішення Путіна визнати «незалежність» «ЛДНР»

Клімов додав, що підписані з ватажками ОРДЛО договори буде ратифіковано палатою у вівторок.

«Далі (після підписання, – ред.) цей текст іде на ратифікацію в обидві палати Федеральних зборів. Завтра ми розглянемо це питання в рамках ратифікаційних процедур», – сказав Клімов.

Увечері 21 лютого президент РФ Путін оголосив про визнання «незалежності» так званих «ДНР» та «ЛНР». Після заяви про визнання «незалежності» терористичних «ДНР» та «ЛНР» очільник Кремля у присутності ватажків бойовиків Дениса Пушиліна та Леоніда Пасічника підписав відповідний указ, а також договори про дружбу, співпрацю та взаємну допомогу між РФ та «ЛДНР».

Путін також звернувся до парламенту РФ, аби той визнав «незалежність» «ДНР» та «ЛНР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ух Показати IP 21 Лютого 2022 23:11
Легше не стало.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus