USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії вже почали погрожувати Україні після загибелі дочки консультанта Путіна

21 Серпня 2022 13:08
Представниця МЗС Росії Марія Захарова пригрозила Україні після загибелі дочки ідеолога «русского міра» Дар’ї Дугіної.

Про це пишуть кремлівські ЗМІ, передає УНІАН.

Вона заявила, що в разі причетності Києва до вбивства антиукраїнської пропагандистки Москва заговорить про «держтероризм».

«Якщо версія про український слід у розслідуванні загибелі Дугіної підтвердиться, мова піде про політику державного тероризму Києва», – сказала Захарова.

Водночас радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк зазначив, що Україна не причетна до підриву автомобіля Дар’ї Дугіної.

«Підкреслюю, що Україна, безумовно, до цього немає відношення, тому що ми не кримінальна держава, якою є Російська Федерація і тим більше не терористична держава», – сказав Подоляк.

За його словами, Росія вже починає «внутрішньо розвалюватись», і різні політичні угрупування починають битву та хочуть отримати певні місця для того, щоб пізніше претендувати на іншу владу в РФ.

«Тому, безумовно, вони будуть використовувати це, по-перше, для збільшення ідеологічного інформаційного тиску на російське суспільство. Що типу «давайте підемо все ж таки, дійсно, масово різати українців». І друге, для того, щоб розпочинався певний перерозподіл внутрішнього ідеологічного простору в самій Росії, і він ставав ще більш ультра радикальним», – зазначив Подоляк.

Нагадаємо, 20 серпня в Підмосков’ї підірвали машину, в якій знаходилася Дар’я Дугіна. Пізніше у ЗМІ з’явилася інформація, що вибух трапився під днищем позашляховика, за кермом якого була донька Олександра Дугіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пецька Показати IP 21 Серпня 2022 13:44
До кобзона на концерт
Анонім Показати IP 21 Серпня 2022 20:53
молода рашистка здохла, її папінька - ідеолог рашизму і війни сподівався, що його отприски і він сам будуть завжди в глибокому тилу і безпеці,а тільки дурні будуть здихати за його ідеї ненависті, шкода, що вона у нього не одна, був би ще кращий ефект, катюзі по заслузі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus