USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Росії зафіксували не менше 12 випадків підпалу військкоматів, – Генштаб

20 Травня 2022 07:53
З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну в РФ зафіксовано не менше 12 випадків навмисного підпалу військкоматів.

Про це заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов на брифінгу в медіа-центрі «Україна», повідомляє Інтерфакс-Україна.

«З початку повномасштабної російсько-української війни в Росії зафіксовано не менше 12 випадків навмисного підпалу військкоматів.

Тільки за останній тиждень таких випадків було 5: у Ростовській, Рязанській областях, а також у Волгограді та Омську», – сказав він.

Громов також зазначив, що противник продовжує вживати заходів щодо поповнення своїх втрат.

«За наявною інформацією, продовжується формування зведених батальйонно-тактичних груп Тихоокеанського та Північного флотів у пунктах постійної дислокації 40-ї окремої бригади морської піхоти, Петропавловськ-Камчатський, та 200-ї окремої мотострілецької бригади, Печенга, відповідно. На базі навчань фахівців південного військового округу Молькіно здійснюється підготовка особового складу для доукомплектування з’єднань та військових частин 49-ї армії», – розповів він.

Громов додав, що на тимчасово окупованій території Криму продовжуються заходи щодо відновлення боєздатності російських підрозділів, які зазнали значних втрат.

Як ми писали, у ніч проти 18 травня у російському Підмосков’ї спалахнула пожежа у Щолківському військовому комісаріаті. У соцмережах пишуть, що у будівлю кинули «коктейлі Молотова».

13 травня військкомат у російському Омську закидали коктейлями Молотова.

За даними ВВС, з 24 лютого до 4 травня як мінімум у шести російських регіонах підпалювали військові комісаріати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus