USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищі відсвяткували 697 річницю міста

17 Червня 2019 17:38
Свято відбувалося на центральній площі міста, де організували ярмарок, частування, атракціони для дітей та розважальні заходи.

На свято Трійці, 16 травня, містяни святкували 697 річницю з дня першої згадки про Рожище та особливий ювілей – 30 річницю з дня надання їхньому населеному пункту статусу міста.

Як повідомив міський голова міста В’ячеслав Поліщук, особливим став цей день і для спортивних уболівальників: міські футболісти перемогли у грі команду з села Старий Чорторийськ.



День міста у Рожищі традиційно відвідує депутат Волинської обласної ради, радник голови облради Вячеслав Рубльов. Цього разу у нього святкова місія - він вручив подяки голови Волинської обласної ради та цінні подарунки тим містянам, які докладають зусилля до розбудови міста. Зокрема обласна рада відзначила роботу комунальника Юрія Міщука, лікаря Ореста Кметюка та депутата міської ради Володимира Корнійчука.



«Волинська обласна рада та депутатський корпус завжди реагував на ваші звернення та ініціативи. Ми постійно співпрацюємо з міською владою і фінансуємо ті потреби, які необхідні для міста. Зокрема, невдовзі завершаться роботи з облаштування території в дитячому садочку № 2, за кошти обласної ради встановлені дитячі майданчики в місті, є підтримка навчальних закладів», - зазначив Вячеслав Рубльов.



Депутат пригадав, що за останні кілька років в Рожищі встановлювали освітлення, ремонтували дороги, замінювали вікна в навчальних закладах за співфінансування з обласного та міського бюджетів.

«Через депутатів Волинської обласної ради є можливість вирішувати нагальні потреби нашого міста. Ми один одного розуміємо. Ми спільно працювали над тим, аби встановити освітлення та дитячі майданчики, відремонтувати вулиці та дитсадки. Найпростіше працювати з Вячеславом Рубльовим, але з впевненістю можна сказати, що на наші прохання відгукуються усі депутати», - зазначає міський голова.



Анна Волощук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остромисл Показати IP 17 Червня 2019 18:50
При всій повазі до Рожища, Ківерці "круче"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus