USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У Шацькому районі на три дні приспустять прапори

3 Липня 2017 12:05
Через смерть бійця у Шацькому районі з 3 по 5 липня оголосили Дні жалоби.

Про це інформують на сайті райдержадміністрації.

2 липня в зоні антитерористичної операції помер Грибук Сергій Іванович, 1980 року народження, житель села Омеляне Шацького району, учасник бойових дій, який проходив службу за контрактом. Чоловік помер від серцевої недостатності. Він служив у складі 10-ї бригади в Попасній Луганської області.

«На знак скорботи по всій території району на адміністративних будівлях органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій приспущений Державний прапор України із траурною стрічкою», - повідомляють у РДА.

Також на цей період в районі обмежили проведення розважально-концертних заходів, заборонили звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанах та в громадському транспорті.

Щодо дати і місця поховання Сергія Грибука буде поінформовано додатково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus