USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Шацьку навколішки зустріли Героя Владислава Наумича

16 Травня 2023 19:07
16 травня жителі Шацької громади на колінах зустріли тіло воїна-Героя, земляка Наумича Владислава Леонідовича. Похоронну процесію зустрічали сотні людей: рідні, друзі, знайомі та незнайомі. Остання дорога нашого захисника додому була встелена квітами та омита слізьми земляків.

Про це повідомили в 4 відділі Ковельського РТЦК та СП.

У сквері Тараса Шевченка священослужителі громади відправили поминальну панахиду за воїном. Далі кортеж з тілом Захисника вирушив до рідної домівки.

Поховають Владислава у середу, 17 травня, відспівування відбудеться в храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Траур за загиблим Героєм триватиме з 16 до 17 травня включно. Протягом цих днів у Шацькій громаді мають бути приспущені Державні Прапори України на адміністративних будинках місцевих органів державної влади й органів місцевого самоврядування, державних і комунальних підприємств, установ і організацій.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. Вічна пам’ять, честь і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus