USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У США чоловік захопив заручницю та влаштував стрілянину: 4 загиблих

10 Січня 2021 11:45
У місті Еванстон штату Іллінойс (США) чотирьох людей було вбито зловмисником, який влаштував заворушення зі стріляниною. Ще декілька американців отримали поранення.

Підозрюваний 32-річний Джейсон Найтенгейл вступив у перестрілку з правоохоронцями, під час якої отримав поранення і помер у лікарні. Про це повідомляє NBC Chicago із посиланням на інформацію від влади і копів, пише Обозреватель.

Зазначається, що виклик у поліцію надійшов приблизно о 17:30 9 січня за місцевим часом (3:30 неділі, 10 січня, за Києвом). Зловмисник узяв у заручники жінку, яку пізніше вбив пострілом.
За даними ЗМІ, другою жертвою Найтенгейла став 30-річний студент Чиказького університету. Його з вогнепальним пораненням виявили в автомобілі, який стояв у гаражі житлового комплексу Regent Park.

«Це дуже болюча новина для університетської спільноти і нашого району Саус-Сайд. Ми будемо надавати підтримку членам нашої спільноти, які постраждали від цього інциденту», – йдеться в заяві навчального закладу.
Відомо, що вже через декілька кварталів зловмисник увійшов у вестибюль багатоквартирного будинку і попросив зателефонувати у жінки, яка забирала пошту. Почувши прохання покинути приміщення, він вистрілив у неї.
За повідомленням поліції, 77-річна американка отримала поранення в груди і була доставлена в медичний центр Чиказького університету, де вона померла. Інша жінка потрапила в ту ж лікарню в критичному стані.
Далі злочинець викрав автомобіль нібито у свого знайомого, і спробував пограбувати магазин, також поранивши декількох людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Уй Показати IP 10 Січня 2021 16:27
Нам строчно надо лігалізация зброї. Як в США ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus