USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У США росіянка намагалась отруїти українку та привласнити її особистість

11 Лютого 2023 23:45
У Сполучених Штатах суд присяжних визнав винною громадянку Росії, яка намагалася вбити українку та привласнити її паспорт і особистість.

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на The Guardian.

«47-річна Вікторія Насирова була визнана присяжними винною у спробі вбити 35-річну Ольгу Цвик чизкейком із сильним седативним засобом, а потім у крадіжці її паспорта та інших цінностей у серпні 2016 року, заявила окружний прокурор Квінса Мелінда Кац», – пише видання.

За словами окружного прокурора, жінки були схожі одна на одну темним волоссям і подібним відтінком шкіри, і Насирова сподівалася видати себе за Цвик після її вбивства.

«Присяжні розглянули обман і схеми підсудної. Вона наповнила шматок чизкейка смертельним наркотиком, щоб вкрасти найцінніше, що є у жертви, яка нічого не підозрює, – її особистість», – сказала Кац.

За версією прокуратури, Насирова принесла чизкейк до будинку Цвик в районі Форест-Хіллз у Квінсі 28 серпня 2016 року. Звинувачення стверджує, що Цвик з’їла чизкейк, відчув себе зле і знепритомніла. Пізніше друг знайшов її майже у стані коми в ліжку, після чого жінку доправили до лікарні для лікування.

Прокурори зазначають, що коли Цвик виписалася та повернулася додому, вона виявила, що її паспорт та дозвіл на роботу зникли, так само, як і золотий перстень та інші цінності. Експертиза перевірила контейнер із залишками чизкейка, виявивши, що він містить феназепам – сильний заспокійливий засіб. Після цього правоохоронці арештували Насирову.

Насирову засудили за звинуваченнями, які включають замах на вбивство, напад та незаконне позбавлення волі. Їй загрожує до 25 років ув’язнення волі.

«Хоча ми розчаровані вердиктом присяжних, та поважаємо його та вивчаємо наші можливості у майбутньому», – сказав представник захисту Крістофер Хойт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus