USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У США в будинку трапився вибух феєрверків, двоє осіб загинули. Відео

17 Березня 2021 11:56
У Південній Каліфорнії (США) в будинку трапився вибух феєрверків. В результаті загинули двоє осіб. Ще троє отримали легкі травми і не були госпіталізовані. Водночас через вибух було організовано евакуацію прилеглих територій.

Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на Fox News.

Вибух стався в передмісті Сан-Бернардіно, в центрі житлового кварталу. Через вибух загорівся ще як мінімум один будинок і кілька інших будівель поруч. На місці НП працювали близько 50 пожежних, вони більше трьох годин гасили вогонь.

Стів Бейлі, який живе неподалік, розповів, що весь його будинок здригнувся від вибуху.

«Було таке відчуття, що щось вдарилося об дах або в будинок врізався автомобіль», – повідомив він.

17-річний Оскар Варгас Ібарра, який живе в двох будинках від місця вибуху, сказав, що при першому вибуху він схопив свою собаку і вискочив на вулицю. Потім трапився другий, більш потужний вибух, і «тоді всі бігли, рятували своє життя».

Підліток сказав, що знав, що у людей, що живуть в зруйнованому будинку, були феєрверки, хоча він не знав, скільки.

Також кілька сусідів заявили, що вікна в їхніх будинках були вибиті в результаті першого вибуху.

Місцева влада за участю Федерального бюро розслідувань розслідують подію. Відзначається, що в місті, як у багатьох містах Каліфорнії феєрверки заборонені.
Як ми повідомляли раніше, в Атланті (США) трапилася стрілянина в спа-салонах міста, де загинули вісім осіб і один поранений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus