USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Старому місті в Луцьку встановлять камери відеоспостереження

6 Квітня 2021 22:28
У Луцьку розпочинають проєктування ще одного сегменту Безпечного міста, цього разу в історико-культурному заповіднику «Старий Луцьк».

Про це повідомляє Департамент Муніципальної варти.

Враховуючи побажання поліції Волині, напрацювання і цінні підказки небайдужих мешканців та осіб, що проживають на вказаній території історичної частини міста, фахівці наближено нанесли на карту камери відеоспостереження, які будуть встановлені з метою зниження злочинності, наведення порядку, запобігання актів вандалізму, недопущення здійснення надписів на мурах Замку Любарта та інших будівлях заповідника, а також хуліганських дій.
Камери будуть охоплювати наступні історико-культурні споруди: Замок Любарта, Музей дзвонів, Домініканський монастир, Замковий Свято-Архангельський чоловічий монастир (Монастир бригідок), Свято-Покровська церква, Лютеранська кірха, Кафедральний костел Святих Апостолів Петра і Павла, Аптека-музей, площа біля Будинку архітектора Голованя та практично всю прибережну зону річки Стир, яка потрапляє на цей участок виконання робіт.

Сьогодні Департамент передає усі напрацювання в роботу для створення проєкту з прокладання волоконно-оптичних ліній зв’язку, світлових опор та камер, що будуть встановлені до кінця року у Старій частині міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Григорій Показати IP 6 Квітня 2021 23:52
А я думав вони там вже давно...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus