USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У міськраді – проти продажу комунального приміщення на проспекті Волі

20 Січня 2017 11:11
Проти надання дозволу на викуп складського приміщення в районі обласної друкарні орендареві, який вклав в ремонт приміщення лише 10 тисяч гривень протягом чотирьох років виступили члени комісії міськради з питань торгівлі та розвитку підприємництва.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 20 січня.

Як повідомила начальник відділу управління майном комунальної власності Алла Грабко, нежитлове приміщення загальною площею 128,4 метра квадратного на проспекті Волі, 27а пропонують включити до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. З відповідною заявою наприкінці минулого року вдруге звернувся орендар приміщення.

З 2013 року приміщення орендує ТзОВ «СТС-СА», сплачуючи щомісяця 3764 гривні орендної плати. Договір оренди діє до 30 листопада 2018 року.

Об’єкт торік інспектували у рамках дня депутата і під час сесії не проголосували за надання дозволу на викуп приміщення.

Голова комісії Петро Нестерук зауважив, що протягом 4 років орендар вклав в ремонт лише 10 тисяч гривень. На це Алла Грабко зауважила, що орендар познімав постаменти, на яких були раніше встановлені котли (склад є колишньою котельнею) та залив стяжку. Стіни будівлі нині мають тріщини та перебувають в не дуже доброму стані.

Отже, члени комісії одностайно проголосували проти включення вказаного приміщення до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу.

Нагадаємо, що в комісії з питань комунального майна та приватизації також не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus