USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У трьох регіонах США - надзвичайний стан

6 Вересня 2017 08:15
Через ураган "Ірма" США ввели надзвичайний стан у трьох регіонах.

Про це повідомляє Білий дім, передає Depo.ua з посиланням на "РИА Новости".

Ураган "Ірма" вже досяг п'ятої, максимальної категорії, його називають найпотужнішим ураганом в Атлантиці як мінімум за останнє десятиліття. Він сильніший за ураган "Харві", який в кінці серпня вирував на узбережжі Техасу і призвів до катастрофічної повені.

"Федеральне агентство з надзвичайних ситуацій уповноважене визначати, залучати і надавати на свій розсуд обладнання та ресурси, необхідні для пом'якшення наслідків надзвичайної ситуації. Вивіз будівельного сміття і надзвичайні захисні заходи, включаючи пряму допомогу з федерального центру, будуть забезпечені на 75% за рахунок федерального фінансування", - кажуть у Білому домі.

Нагадаємо, 31 серпня стало відомо, що ураган Ірма сформувався і поступово посилюється над Атлантичним океаном та може досягнути східної частини США.

4 вересня в Пуерто-Ріко був введений режим надзвичайного стану у зв'язку з ураганом "Ірма" , що насувається на країну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus