USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У трьох селах Волині знайшли снаряди часів Другої світової війни

28 Серпня 2017 23:07
Група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС України у Волинській області постійно проводить роботи щодо обстеження території краю, виявлення, вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів часів минулих війн, повідомляє прес-служба ДСНС.

Доволі часто застарілі боєприпаси знаходять громадяни. Так, 23 серпня під час проведення господарських робіт на земельній ділянці біля ліс, що у селі Озеро Ківерцівського району, чоловік натрапив на застарілий вибухонебезпечний предмет та відразу ж звернувся за допомогою до служби порятунку «101». Піротехніки ДСНС вилучили застарілий боєприпас: 122-міліметровий артилерійський снаряд.

У селі Линівка Рожищенського району на приватних фермерських землях, під час випасу корів, пастух знайшов підозрілі заіржавілі предмети та повідомив про небезпечну знахідку службу «101». Працівники групи піротехнічних робіт області вилучили із землі чотири 76-мілілметрові артилерійських снаряди часів Другої Світової війни. А у селі Трилісці цього ж району під час копання картоплі на приватних фермерських землях громадянами знайдено ще три артилерійські снаряди.



Усі знайдені боєприпаси часів Другої Світової війни вилучені та знищені в установленому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus