USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У центрі Херсона вийшли на акцію протесту проти агресора. Відео

4 Березня 2022 17:44
Херсонці з державними прапорами вийшли у центр міста на акцію протесту проти агресора.

Про це Укрінформу повідомив один з учасників акції – головний режисер обласного академічного музично-драматичного театру імені Куліша заслужений діяч мистецтв України Сергій Павлюк.

«Чи не страшно мені? Звичайно, страшно, адже я батько п’яти дітей. Проте херсонці мають демонструвати свою позицію», – сказав Павлюк.

За його словами, люди почули про те, що в Херсон має прибути колона нібито з «гуманітаркою» від окупанта та що тут спробують розіграти виставу–«мітинг» під російськими прапорами на підтримку агресора. Тому його однодумці чатували у центрі міста зранку.

Коли на площу Свободи заїхали вантажівки з так званою гуманітаркою і намагалися її роздавати, херсонці «засвистали» такі дії і кількох охочих отримати псевдодопомогу, і все припинилося.

Херсонці планують і надалі виходити на акції протесту.

Відео та фото з акції протесту люди викладають у соцмережах.
Як повідомляли, українська влада сформувала 19 фур для забезпечення потреб Херсона та області найнеобхіднішим. Але машини з гуманітарною допомогою до міста не пропускають.

3 березня голова ОДА повідомив, що будинок Херсонської ОДА зайняв ворог. Водночас міський голова Херсона поінформував, що у мерії працює штаб, який займається питаннями життєзабезпечення, над містом – український прапор, усі депутати та чиновники попереджені про відповідальність за держзраду. У Херсоні агресор захопив приміщення ТРК «Громадське мовлення: Херсон» та планує поширювати дезінформацію.

Російські військові встановлюють розтяжки у центрі міста. У Херсоні містяни вмикають гімн України.

4 березня у Херсонській області відключили мобільні мережі Vodafone та Київстар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus