USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У центрі Луцька – благодійний концерт

26 Серпня 2014 10:40
На Театральному майдані Луцька відбудеться благодійна акція «Все для перемоги» задля підтримки волинських вояків на Сході.

Організовують благодійну концертно-громадську акцію волинських митців та усіх патріотів Волині:

- заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький;

- волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану;

- волинська обласна державна телерадіокомпанія. Усіх патріотів, які прагнуть допомогти волинянам, і які беруть участь у військових діях на Сході України, зможуть переказати благодійну фінансову допомогу Волинській обласній організації Української спілки ветеранів Афганістану:

розрахунковий рахунок 26006055500199 ПАТ «КБ Приватбанк» МФО 303440 Код 20129977 з поміткою: «ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ!»

У концерті візьмуть участь відомі артисти, письменники, поети і творчі колективи Волині:

- народні артисти України

– Валерій Маренич, Василь Чепелюк;

- заслужені артисти України – Галина Овсійчук, Михайло Лазука, Алла Опейда, Вячеслав Судима, Адам Горбатюк, Юрій Матвійчук;

- письменники і поети – Іван Чернецький, Володимир Лис, Василь Простопчук, Петро Коробчук, Володимир Місюра;

- артисти Волинського академічного обласного українського музично- драматичного театру імені Т.Г.Шевченка, Волинського академічного обласного театру ляльок;

- ансамбль афганської пісні «Віват», гурти: «Терлич», «Дайте спокій»;

- народні аматорські фольклорні колективи – «Поліський дивоцвіт» ( Ковель) , «Писанка» (Рожищенський Будинок культури), чоловічий квартет «Жайвір» і жіноче тріо «Журавлина» (Ківерцівський Будинок культури), духовий оркестр Боратинської сільської ради Луцького району та інші виконавці.

Благодійний концертний марафону у «прямому» ефірі здійснюватиме Волинська обласна державна телерадіокомпанія. У день концертно-громадської акції кожен житель Волині та гість Луцька зможе здійснити грошову пожертву для допомоги волинським воїнам і для перемоги над ворогом, - йдеться у повідомленні організаторів заходу.

Захід відбудеться 30 серпня на Театральному майдан Луцька з 12.00 до 20.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus