USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька працює пересувний мамограф

20 Жовтня 2016 13:15
З нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози у Луцьку в центрі міста працює пересувний мамограф.

Із 10 до 14 години всі лучанки і гості міста мають нагоду перевірити свої груди. Щоправда, список охочих уже сформований, тож, ті, хто зараз підходять до автомобіля, не впевнені. що встигнуть перевіритися.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла голова Молодіжної ради Луцька Софія Ройко.

Так, у внутрішньому дворику Палацу культури міста вже припаркований автомобіль (фото організаторів), де працює лікар-мамолог та діє пересувний мамограф. Жінок обстежуватимуть з 10 до 15 години. Спершу лікар-мамолог оглядає жінок, і, за необхідності, їх направляє на мамограф. До слова, сьогодні ця процедура безкоштовна. Результати мамографії можна буде забрати у Центрі первинної медико-санітарної допомоги №1. За станом на 12 годину вже обстежилося півсотні лучанок.

Щоправда, люди, які на даний момент підходять до автомобіля і хочуть обстежитися, не впевнені, що зможуть скористатися нагодою, оскільки вже сформований великий список.

Проблема захворювання на рак молочних залоз щороку вражає все більшу кількість жінок та щоразу молодших дівчат. Для того, щоб не допустити серйозних проблем зі здоров'ям, потрібно лише проходити профілактику, вчасно виявляти захворювання та сумлінно лікувати його, - інформують організатори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Жвнка Показати IP 20 Жовтня 2016 13:22
А завтра буде пересувний мамограф працювати?
Лучанка до Жвнка Показати IP 20 Жовтня 2016 15:29
Ні, це піар-акція терміном на 1 день, прив'язали до Дня боротьби з раком. Гузю робити довше не вигідно.
Анонім до Лучанка Показати IP 25 Жовтня 2016 14:20
Гузю???
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2016 15:21
Огляд за списками...... Хто потрапив без запису?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus