USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

У центрі Луцька – виставка сільськогосподарської техніки

13 Листопада 2019 12:43
На Театральному майдані обласного центру Волині відбувається виставка сільськогосподарської техніки найновіших зразків.

Вона відбувається перед Палацом культури 13 листопада в рамках святкування Дня працівника сільського господарства України.

Так, у центрі міста ще з самого ранку розмістили сільськогосподарську техніку найновіших зразків, зокрема лучанам показують трактори та різноманітні пристрої для обробітку землі, оснащені за останнім словом техніки.

Відзначимо, що в цей час у залі Палацу культури відбувається нагородження найкращих працівників сільського господарства Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
правдива Показати IP 13 Листопада 2019 13:10
Хто це все звозив, за чий кошт, Горбенко зі своєї кишені проплатив, щоб пафосу надати урочистостям? Коли вже той совок з мізків викинуть?!
123 Показати IP 13 Листопада 2019 14:34
При "совку" як раз таки була техніка вітчизняного виробництва!, та й сільське господарство було не на тому убогому рівні що на даний момент.
Анонім Показати IP 13 Листопада 2019 16:27
Тут народ думає де старенького Т-40 купити.
Дурості немає меж ! Показати IP 13 Листопада 2019 17:47
Ото є справжній рівень культури, етики, художнього смаку і такту ! На центральну площу міста під пам'ятник Лесі Українки ! Є ж територія музею сільського господарства і там серед неозорих ланів органічно би вписався в сільський пейзаж і трактор, і комбайн, і культиватор. Багато розуму не треба - завтра приволочать рала, борони, стельваги і пару мішків гербіцидів з пестицидами у фойє театру ! І скажуть: "А шо ?" . А потім ображаються, шо про волиняків як про молдаван і чукчів анекдоти розказують !
555 Показати IP 15 Листопада 2019 23:40
Виставка української духовної та матеріальної убогості. Біля Леся , ...трактори...іноземні... Два десятки років тому, через вауери у нас вкрали фабрики та заводи. Сьогодні як результат: джондіри, массеї, МТЗ на наших святах на центральних площах, а люди в батраках по всьому світу, Вони ще вертаються на Україну , хоча далеко не всі. Сьогодні в нас хочуть вкрасти землю....що чекає нас ,наших дітей , Україну через двадцять років...чи буде куди вертатись.................................................................. До боролась Україна до самого краю, гірше ляха свї діти її розпинають..(Т.Г.Шевченко)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus