USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Туреччині через вечірку без масок закрили готель, де відпочивали українці. Відео

4 Травня 2021 10:52
У Туреччині, де до 17 травня діє жорсткий карантин, в 5-зірковому готель Bosphorus Sorgun влаштували на Великдень вечірку без дотримання протиепідемічних заходів. Через скандал його вирішили закрити.

Про це пише Страна. Також відповідне відео в мережі оприлюднив аніматор-українець, який відпочивав тоді в готелі.

Запис викликав скандал, а губернатор Анталії Ерсін Язиджи заявив, що Bosphorus Sorgun вже закрито. Також у нього відкликали туристичний сертифікат.

Гостей, близько 500 осіб, потім розселили в інші готелі.

Співробітниця іншого готелю розповіла виданню, що в Bosphorus Sorgun відпочивали і українці, і білоруси, і росіяни.
«У готелі загалом відпочивають українці і росіяни, ясно, що вони святкували Великдень. Але вечірка – це голосно сказано. На честь свята в обід співробітники готелю в масках почали роздавати гостям біля басейну фарбовані яйця, туристи були без масок. Це зняв аніматор, він сам з України, але працює в іншому готелі», – пояснила дівчина.
Нагадаємо, що в Туреччині з 29 квітня по 17 травня ввели повний локдаун через спалах захворюваності на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Климкин Показати IP 4 Травня 2021 11:01
ну это же надо , какое свинство ;
Хто стукач? Показати IP 4 Травня 2021 11:22
Ви не повірите?
Конюх Їван із Свинюх Показати IP 4 Травня 2021 13:58
Ну, а яка різниця - була вечірка з дотриманням всіх карантинних вимог чи не була ? Хіба суть в тому, хто заложив і хто стукач ? Суть же в тому, шо ото безмозгла безстатева, як карась, істота в подобі дикуна - яничара з тонким противним писклявим голоском кастрованого євнуха думає, шо святкує великдень, приїхавши з України ! Про то, шо ганьбить Україну, православну віру, свою родину - їм своєю головою, якою вони їдять і п'ють, -- не збагнути. Павло Загребельний колись писав, що для того, щоби в лісі виросли могутні дуби, потрібна ота гниль внизу ! Так шо перегноєм уже запаслись - чекаємо пагонів !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus